WordPress хостинг

WordPress хостинг плановете са оптимизирани за нуждите на WordPress и разполагат със значително повече процесорен ресурс и RAM памет в сравнение с нашите стандартни планове за Споделен хостинг. LiteSpeed сървърът предлага съвършено кеширане и, в комбинация с вградения модул за WordPress, Вашият сайт ще се зарежда светкавично, използвайки минимум ресурси.

Edit Content
Edit Content

Включени във всички планове:

Светкавично бърз LiteSpeed сървър с вградено кеширане

Искаш ли и твоя уебсайт да има светкавична скорост и да се зарежда бързо, за да не губиш клиенти? Ще ти я осигурим с LiteSpeed уеб сървър. Той използва новия HTTP/2.0 стандарт, а това му позволява да сервира съдържанието по-бързо, от което и да е друго решение на пазара.

Всекидневен отдалечен backup, който можеш да управляваш изключително лесно

Знаем, че грижата за твоя сайт е важна и искаш да си сигурен, че имаш надежден backup за страницата си. Затова включваме в този хостинг всекидневен бекъп, разположен на сигурно място. Ние се грижим да извършваме архивно копие на сайта ти всеки ден, за да бъдеш спокоен и благодарение на бекъп мениджъра можеш сам да възстановиш както целия си акаунт, така и един конкретен файл само с няколко клика.

360° защита за твоя уебсайт

Нашите хостинг експерти създават и подобряват постоянно защитени условия за твоя сайт. Благодарение на CageFS, оптимизирани ModSec правила, Imunify360, DDoS защита на цялата ни мрежа и редица други екстри, твоят сайт е на сигурно място на нашите сървъри.

WEB УСЛУГИ

Повече за нас