SEO

С разширени познания, богат опит и проверена практика, нашето ежедневно задължение е да постигаме успешно позициониране на уеб сайтове в търсачките.

ЗАЩО SEO КЛАСИРАНЕТО Е ВАЖНО

Оптимизация

Оптимизираме Уебсайтове

Оптимизираме Уебсайтове

Нашата SEO оптимизация ще позиционира вашия уеб сайт постепенно и сигурно чрез одобрени методи и без изложеност на санкции от търсачките. Непрекъснато последваме най-новите технологии и подходи в областта на успешната оптимизация, следим актуализациите на алгоритмите на търсачките и факторите, влияещи на позиционирането на уеб страниците. И всичко това е с цел да гарантираме по-добра позиция и устойчиво онлайн присъствие.

Често Задавани Въпроси

Краткият отговор е да. Търсачките са мястото, което правят един уеб сайт откриваем и достъпен. Една значителна част от посетителите на уеб сайта идва точно от органичния трафик на Google. Ето защо SEO оптимизацията е задължителна, особено в случаите, когато не планирате да инвестирате в платена онлайн реклама.

Алгоритмите преценяват по какъв начин да класират един сайт по над 200 фактора. Ако искате Вашият сайт да бъде забелязан на фона на стотици други, е важно да имате SEO стратегия. Google преценява какви резултати да покаже при потребителско търсене на базата на: качество и количество на вашето съдържание; скорост на зареждане на страниците; метаданни, външни и вътрешни линкове и др. Добрата SEO стратегия ще гарантира, че Вашият сайт е правилно оптимизиран, за да се показва на първи резултати по релевантни ключови думи.

Цената за SEO оптимизация варира в зависимост от спецификата на уебсайта. Прави се анализ на конкуренцията и се изготвя SEO стратегия, която цели да определи важните ключови думи (потребителски думи) във Вашата сфера и способите, по които сайтът ще бъде оптимизиран. Ето защо препоръчваме да ни изпратите запитване за оферта!

SEO оптимизацията е процес, който отнема време. Органичното класиране на Вашия уеб сайт изисква систематични усилия в правилната посока, както и търпение. За да започнете да виждате резултати от нашата работа, е необходим минимален период на работа поне 4 месеца, като при работа с нашите клиенти изготвяме план на работа поне за 1 година напред. Google обича постоянството, особено когато става въпрос за нови сайтове, които тепърва ще се индексират в търсачката.

WEB УСЛУГИ

Повече за нас